I køkkenet

Bøgerne kan købes i boghandelen og/eller lånes på biblioteket. Du får flere oplysninger, når du klikker på bogen.

Plantemad

Mia Gardum: Plantemad - velsmagende vegansk hverdagsmad. FADL's Forlag, 2017. 233 s. ill.

Det her er en af de bøger, som får mig til at spise endnu mere grønt og mindre kød. Den er fyldt med smukke billeder af lækre retter og opskrifter, der giver dig lyst til at gå i køkkenet. Det er moderne velsmagende hverdagsmad, der er baseret på sæsonens råvarer. Der er alt fra snacks til dagens måltider.

Lån den på biblioteket.

 

Syltedronningen - moderne syltning til alle måltider

Helena Grayston: Syltedronningen – Moderne syltning til alle måltider. Hillerød : Koustrup & Co, 2017. 171 s.

Skøn syltebog med moderne opskrifter. Indeholder kapitler med: Syltning før og nu ; Sylteopskrifter (Morgenmad ; Brunch ; Frokost ; Eftermiddagste eller kaffe ; Middagsmad/aftensmad) ; Alle kan sylte - alle skal sylte ; Det praktiske.

Lån bogen på biblioteket.

 


Og halsen af en svane

Lone Landmand og Søren Sørøver: Og halsen af en svane - mad, kærlighed og venskab hænger sammen. Odder : Det Flydende Forlag, 2016.  223 s. ill.

En kogebog med herlige opskrifter, der opfordrer dig til at tænke på miljøet, og hvordan dyrene har og har haft det. Ind imellem blandet med tanker om at bo på landet, og hvad der er vigtigt her i livet. Det hele på den både tankevækkende og underholdende måde, som Lone Landmand er kendt for på sin blog og i de sociale medier.
Lån den på biblioteket.


Alt godt fra haven

Birgitte Hasholt: Alt godt fra haven. Kbh. : Gyldendal, 2008. 311 s.

En skøn havebog med lidt af det hele. Den er opdelt i seks dele – forår, sommer, sensommer, efterår, jul og vinter med forslag til, hvordan man dyrker mange forskellige slags planter, og hvordan de kan bruges i køkkenet. Gode tips om små og store haveprojekter.

Lån den på biblioteket.

 

 

Print Friendly, PDF & Email