2 Comments

 1. Det er så rart med dig, kære Ina. Og især er det rart med din blog, for vi to kender jo egentlig ikke hinanden så indgående, skønt vi har blogget sammen i årevis. Ja næsten fra “starten af”. Desuden har vi haft samme arbejdsplads og arbejdet med menoting.

  Når jeg læser dine indlæg (hvilket jeg trofast har gjort gennem snart 6 år), så har jeg sådan en klar fornemmelse af, at du bare elsker at skabe stemninger vha et eller andet fra haven. Kranse, små stilleben, opstillinger som er dejlige uden at være “overstylede”, alt muligt smukt og enkelt haveguf.

  Det giver bare så meget “feel good” hos mig, når jeg ser det. Tak, Ina! Tak!
  1000 tak for det!!!

  Reply

  • Altså Marianne, hvor er jeg oprigtig glad for, at jeg kan gøre noget “feel good” for dig og sikkert også for andre, der læser med her på siden. For der er jo netop det der med stemninger, og at få det gode ud af det, man har indenfor rækkevide. Det gælder både det, der er fysisk lige for, det man orker og gerne genbrug.

   Tusind tak for dine skønne ord. Jeg slubrer dem i mig 😀

   Reply

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield