Article
2 comments

Planteweekend

Bagagerum med planterBilen blev pakket og planterne kørt til sommerhuset i tirsdags. Nu er der klart, til jeg kommer og skal bruge weekenden på at plante og lægge løg. Det er alle overskudsplanterne og de gode indkøb, som skal i jorden. Det bliver et par herlige dage.

Nu undrer nogen sig måske over, hvorfor planterne blev kørt afsted i tirsdags, når jeg først skal plante i weekenden. Der er et par timers kørsel hver vej, så jeg kunne jo have sparet tirsdagsturen. Men der er ikke plads til mand, værktøj, bagage OG alle planterne i yaris’en på en gang, og så må man jo finde en løsning 😉

2 Comments

  1. Jeg kan snildt forestille mig at der ikke kan være plads til det hele:) God planteweekend. Løg? uuuuuuhhh jeg har slet ikke købt nogen endnu, gad vide om det bliver til noget for mig i år…

    Reply

    • Det har også været småt med løglægningen hos mig sidste år, men i år skal der masser af løg i jorden i sommehushaven. Det bliver skønt 🙂

      Reply

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield