Article
14 comments

I dag er det Anna’s fødselsdag, hurra, hurra, hurra!

Dagens buket

I dag er det 5 år siden, at bloggen udkom med det første indlæg. Der er sket lidt af hvert i årenes løb, og bloggen har ændret udseende og form et par gang. Billedkvaliteten er heldigvis blevet bedre, men indholdet er stort set det samme. Det er have, planter, ture, plantemarkeder, shopping til haven, havebøger, lidt opskrifter, dekoration, jul, økologi og lidt indretning. Svingende i mængder alt efter humør, kæphæste og energi.

Anna’s Plads er opkaldt efter husets gårdplads. Der står mere om det på siden om bloggen.

Dagen bliver fejret med en buket. Den er med blomster fra haven på sidste års plantemarked på Tadre Mølle. Jeg har haft en stand på Tadre Mølle hvert år i bloggens levetid, og en buket med havens blomster har jeg altid med. Jeg satser på også at deltage i år d. 19. september. Bloggen har en kalender med udvalgte have relaterede begivenheder, hvor man kan finde flere plantemarkeder.

Her er der flere buketter på bloggen, og så tror jeg bare, at jeg fortsætter med at fejre dagen med noget skønt havearbejde.

Print Friendly, PDF & Email

14 Comments

 1. Ih, rigtigt hjerteligt tillykke, Ina! Vi er “næsten lige gamle” i haveblogverdenen, og jeg husker dig og din blog som en af dem, der bare altid havde noget med “vitaminer i”. Selvom Huset i Busene har fyldt en del i dit liv på det seneste, og selvom jeg kun kikker ind en gang i mellem, så er jeg bare SÅ glad for at du er her på min skærm, når jeg trænger til noget oprigtigt, kærligt, interessant og havepoetisk.

  Så tak for Anna og tillykke med hende!” Jeg håber hun ikke “løber af pladsen” nogen sinde!

  Knus
  Marianne

  Reply

  • Tak for de fine ord 😀

   Anna har været tæt på at løbe af pladsen, men nu tror jeg, at der er ro på igen. Nu er hun igen en fantastisk hjælp, når havedrømmene skal nedfældes og formes. Det er jo ikke alt der når at blive til virkelighed, men så har de da haft et liv på bloggen.
   Anna har ingen intensioner om at stoppe hverken tide eller i utide 😉

   Reply

 2. Hej Ina

  5 år – det er jo rigtigt rundt:)
  Og pænt lang tid i denne flygtige verden!

  Et stort tillykke herfra

  Reply

  • Det gjorde den så absolut. Jeg nulrede i sommerhushaven imellem regnbygerne det meste af dagen, så kan det næsten ikke blive bedre 😀

   Reply

 3. Tillykke tillykke, det er godt at markere sådan nogen mærkedage indimellem, tiden har det med at “løbe af” med os

  Reply

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield