Article
5 comments

En pæn plastikvandkande?

Plastikvandkander er normalt noget, som jeg går langt udenom. Jeg har mange af zink og metal, for vandkander skal man have til sine krukker og klatvanding i haven. Men nu har jeg fundet en sjov og smukt designet en af  plastik, som jeg bare måtte have.

Grøn vandkande

En kleppert til 12 liter, så den er ikke til indendørs brug. Den er til gengæld super til krukker med kaffekandetuden. Sprederen på de andre kander ligger alligevel i et hjørne af skuret, for de bliver sjældent brugt, så det er fint med en kande uden.

Vibeæg og grøn vandkande

Vibeæggene har lige fået en tår. De står i en krukke op ad husmuren på Møn. De klarer sig fint der, selv om der skulle komme lidt nattefrost.

Kanden er fra det belgiske firma Xala og fås i mange farver. Den kan bl.a. købes i Rum9 og i Urban Garden Co, men sikkert også mange andre steder.

5 Comments

 1. Åh den vandkande er skøn, den har længe stået på min ønskeliste. Du har endda fået den i min yndlingsfarve i de kander 🙂
  Rigtig god påske.
  Kærlig hilsen Anette

  Reply

 2. Bloggen har lige været låst en times tid for nye kommentarer, mens den blev flyttet til en anden maskine.

  Reply

  • Nej, det har jeg slet ikke set. Det er oven i købet til en yderst favorabel pris, så må jeg nok også have en i en anden farve til den hjemlige have 😉

   Reply

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield