Article
3 comments

Der er ikke lang tid til rabarberkage

Rabarberen vokser med næsten eksplosiv fart i det milde forår. Det er lige før man kan se de vokser dag for dag. Man kan sætte rabarberkrukker eller en spand over dem, for at få dem til at vokse endnu hurtigere og blege dem. Det har jeg endnu ikke prøvet, men inden jeg får set mig om, så er disse også store nok til årets første rabarberkage.
Rababeren er botanisk set egentlig en grønsag, selv om vi bruger den som frugt. En skøn grønsag, som man skal trække og ikke plukke eller skære, når det bliver tid. Måske om ikke så længe.

3 Comments

  1. Hvor ser det lækkert ud med rabarberne, de er godt nok langt fremme, mine har ikke foldet blade ud endnu.

    Reply

  2. Godaften Ina.Rabarber er bare noget af det bedste i køkkenhaven…………..som jeg også viser i dag.
    Og også min dejlige rababer,som jeg laver året først rødgrød af.God aften knus Jette

    Reply

  3. Hmmmm, har kigget til mine rabarber i dag, de ser helt tørre ud…. jeg tror ikke at de kunne li at blive flyttet i efteråret – jeg kan da ikke undvære rabarber, så jeg må ud og handle 🙁

    Reply

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield