Article
5 comments

Sarah er her nu

Så har vi rundet midsommer, og på mine breddegrader har der været rigeligt med både regn og sol i den sidste tid. Haven ser frodig ud, og jeg halser som sædvanligt rundt og planter de sidste sommerblomster ud i disse dage. Det er lidt sent, men ikke for sent. Det er perfekt vejr til udplantning med passende byger ind imellem, så de kommer hurtigt i vækst. I dag har det været de sidste tobaksplanter, frøkenhatte og irlands klokke, som kom i jorden. De er blevet store i potterne, men heldigvis ikke alt for ranglede.
Sarah Bernhardt Pæon
De nyudplantede er af gode grunde ikke så store endnu, så de blev ikke fanget af kameralinsen. Det gjorde pæonerne til gengæld. Jeg stopper stadigvæk op hver gang, jeg går forbi pæonbedet og indsnuser duften og beundrer de enorme blomsterhoveder. Her er det Sarah Bernhardt, som er utrolig smuk. Hun er efterhånden er blevet så stor, at jeg kan plukke af den til buketter. Man er næsten nød til at plukke af den, for de tunge hoveder har svært ved at holde sig oppe, når det regner. Det gør nu ikke noget for hun pynter også indendørs i vaser 😉

5 Comments

 1. Ja, hun er dejlig hende Sarah! Jeg købte tre sidste år – og de har sammenlagt én blomst i år … Men det skal nok komme. Til gengæld har jeg andre pæoner, og de er også fine 🙂

  Reply

 2. Hej Ina.Smuk pæon de viser.Mine pæoner er også helt fantastiske i år…..kæmpestore og velduftende.Har 7 forskellige.
  Jeg nåede desværre heller ikke at så alle mine sommerblomster.Så det kan da godt værre at der bliver lidt tomt i bedene de næste par måneder.
  God aften knus Jette

  Reply

 3. Sarah er en vidunderlig vakker peon! Jeg har den her også, men min har ikke kommet like langt som din. Min står ennå i knopp. Nå kan jeg glede meg over din i mens jeg venter på min 🙂

  Reply

 4. Jeg kan foreløpig bare deømme om selvplukk av peoner i haen, men det gjør jeg jo nå. Drømmer om det! Gode sommerdager til deg!

  Reply

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield