Article
3 comments

Søndagsudflugt og havegravning

I dag er det gemalens fødselsdag, så vi har været på tur til Ordrup Næs i Sejerøbugten og Dragsholm Slot. En rå februardag med skiftende sol og skyer og en sydvestlig vind.
Vi startede på nordsiden af næsset, hvor der var store isklumper på stranden og rigtig mange søstjerner. Meget behageligt, fordi vi gik i læ for vinden.  Svampen på billedet er vist nok en støvbold. den sendte i hvert fald en støvsky op, når man trykkede på den. Da vi kom om på sydsyden lå isen meget kompakt langt ud i bugten, og der var en strid vind. Det blev en god lang tur, hvor vi fik oparbejdet en god sult til næste stop på ruten.

Det var Dragsholm Slot, hvor vi fik en super lækker frokost. Der var ild i pejsen, så vi fik også varmen igen. Der var en skøn udsigtspavillon, som også ville passe godt i min have. Udsigten ville så bare blive udskiftet fra storebælt til marker 😉

Da vi kom hjem, gik jeg i gang med at plante forskellige løgvækster i krukker. Jeg havde købt lidt af hvert i går, men havde undladt at købe vintergækker. Jeg havde tænkt mig at grave nogle op, som stod under en kvædebusk, hvor de var svære at se. De ville være gode i krukker i år. Jeg skal hilse og sige, at selv om det har været tøvejr, de sidste par dage, er jorden stadig frossen. De kom op i hel stand efter en lang sej med spaden. De blev også plantet i krukken og pynter nu på gårdspladsen.

3 Comments

  1. Tillykke med gemalen – sikke en skøn måde at blive fejret på :o)
    Herlige billeder… især af søstjernerne – de er da for søde :o)

    Ha en go dag….

    Reply

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield